Move to a new level

Tilaa pienille ja suurille

Avia Tower ratkaisee kaikenkokoisten yritysten toimitilatarpeet.

Voit vuokrata vaikka koko kerroksen tai yhdistää kaksi kerrosta avoportain yhdeksi tilaksi. Myös pienille yrityksille tarjoamme tilaa aina m²:n kokoisista toimistohuoneista alkaen. Kerroksen voi niin ikään jakaa kahteen tai kolmeen osaan pienemmiksi toimitiloiksi. Tällöinkin yrityksesi saa oman sisäänkäynnin hissiaulasta. Lisäksi vuokraamme rakennuksesta palvelin- ja varastotiloja. Tutustu oheisiin pohjapiirustuksiin ja esimerkkeihin tilajaoista.
 

Vihreä maamerkki

Vihreällä jalustallaan sateenkaaren väreissä välkehtivässä Avia Towerissa panostetaan ympäristöystävällisyyteen. Matalaenergiataloksi toteutettavalle rakennukselle haetaan korkea LEED-ympäristöluokitus.

Matalaan energiankulutukseen päästään kallio- ja aurinkoenergiaa hyödyntämällä. Talvella rakennuksen lämmitykseen käytetään kallioenergiakaivoihin varastoitunutta lämpöä. Kesällä kallioenergiaa hyödynnetään rakennuksen jäähdytyksessä. Rakennuksen aurinkoisin sivu päällystetään aurinkopaneeleilla. Paneeleiden sähköntuotanto on suurimmillaan aurinkoisina kesäpäivinä, jolloin myös jäähdytysenergian tarve on huipussaan.

Tarvepohjainen, läsnäolotunnistukseen perustuva valaistuksen ja lämmityksen ohjaus vähentää turhaa energiankulutusta.