Move to a new level

Keskellä kaikkea

Avia Tower tulee sijaitsemaan kivenheiton päässä Jumbosta ja Flamingosta, 3 kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä ja 16 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Vauhdilla kehittyvä Aviapoliksen alue kiihdyttää ympäristön trafiikkia ja nostaa alueen arvoa ja haluttavuutta keskeisenä liiketoimintapaikkana. Lähistölle on suunnitteilla myös uusia asuinalueita Kartanonkosken, Ylästön ja Tammiston lisäksi.

Lentokenttäyhteyksien, Kehä III:n ja Helsingin keskustaan johtavien pääväylien lisäksi rakenteilla oleva Kehärata avaa junayhteydet myös Avia Toweriin vuonna 2015. Oleellinen tekijä Avia Towerin sijainnissa onkin liikenneyhteyksien mutkattomuus ja vaivaton liikkuminen – niin julkisten liikennevälineiden käyttäjille kuin yksityisautoilijoillekin.

Uusi keskus

Alueesta on muodostumassa pääkaupunkiseudun uusi metropoli, jossa yritysmaailma ja kattavat palvelut kohtaavat. Nopeat yhteydet maailmalle ja kattavat palvelut lähiympäristössä merkitsevät myös tehokkuutta yrityksen toiminnalle.

Perille julkisilla

Nopeasti kasvava yrityskeskittymä merkitsee myös nopeasti kehittyviä yhteyksiä. Julkinen liikenne avaa yhteydet paitsi Helsingin keskustaan myös koko Suomen valtaväylille. Kehäradan junayhteys valmistuu vuonna 2014.

Lukuisat pääkaupunkiseudun bussit pysähtyvät Avia Towerin viereisellä Jumbon pysäkillä

Katso Jumbon pysäkki YTV:n sivuilta >

Perille omalla autolla

Valtaväylien keskipisteessä sijaitseva Avia Tower tarjoaa omalla autolla liikkuville 340 autopaikkaa, joista kiinteistössä on 50, ja loput viereisessä parkkihallissa.