Move to a new level

Toimistohotelli palvelukeskittymän ytimessä

Aulapalvelu on Avia
Towerin sydän.

Aulapalvelu vastaanottaa ja opastaa vieraasi sekä huolehtii kiinteistön kulunvalvonnasta. Modernissa kokouskeskuksessa järjestätte viihtyisät palaverit ja ylimmän kerroksen edustustilat tarjoavat vaikuttavat näköalat pääkaupunkiseudun ylle. Kaikki tilat on varustettu tasokkailla ja ajanmukaisilla av-laitteilla. Katutason laadukas ravintola järjestää lounaat, kahvilapalvelut sekä edustustarjoilut kaikkiin yrityksesi tilaisuuksiin.

Avia Towerin palvelut suunnitellaan yrityksesi tarpeiden mukaan helpottamaan päivärutiineja. Palvelukokonaisuus voi sisältää esimerkiksi posti-, tietoliikenne-, siivous-, vaihteenhoito- tai sihteeripalvelut. Aulapalveluhenkilöstö on käytettävissä kaikissa palveluihin liittyvissä asioissa. Aulapalvelusta voi tilata niin toimistotarvikkeita, viherkasveja, hedelmiä ja liikelahjoja kuin erikoiskahvilaitteitakin.

Loistavien julkisten kulkuyhteyksien lisäksi kiinteistössä on 55 vuokrattavaa autopaikkaa yksityisautoilijoille. Myös liikekeskus Jumbon pysäköintialueelta on mahdollista vuokrata autopaikkoja.

Kivenheiton päässä sijaitsevat Jumbon ja Flamingon palvelut sekä lähiympäristön hotellit täydentävät Avia Towerin palvelutarjontaa.